top of page
4Ub00Gs_.jpeg

INTUY AS ETABLERER SEG PÅ ØSTLANDET. VIL DU BLI VÅR NYE «STJERNE» PÅ SALG?

 

Litt om oss:

 

INTUY er en norsk aktør innen fagfeltene lyd, bilde, videostrømming, infoskjermer og videokonferanse. INTUY er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner og spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har foreløpig kontorer i Tromsø, Stavanger. Pr i dag har vi to backoffice-ressurser på Østlandet. Vi vektlegger kompetanse og har derfor svært dyktige folk i vår stab.

 

INTUY er en liten bedrift med dyktige medarbeidere. Vi er et lite selskap med korte veier til endring og beslutning. Vi setter våre ære i å levere kvalitet og brukervennlighet (KOMPETENT) Vi veileder våre kunder i å gjøre rette valg, basert på behov (ÆRLIG) og strekker oss langt for å være raskt på plass og tilgjengelig (PARAT). Det har de siste årene også vært viktig for oss å være rådgiver for kunden, være tidlig inne i prosesser, veilede dem og ta fremtiden med inn i beslutninger. På den måten har vi sikret at våre kunder, på best mulig måte, har landet på en fremtidsrettet løsning med mange muligheter.  

 

I INTUY jobber det mennesker som kjenner stor stolthet til faget og det vi leverer. Vi tar vare på hverandre og har fokus på et godt arbeidsmiljø og mener resultater skapes gjennom gode relasjoner mellom mennesker.

 

Våre kjerneverdier: KÆP – KOMPETENT, ÆRLIG, PARAT

______________________________________________________________________________________

 

Hva vil det si å være selger i INTUY?

 

Selskapet er i vekst og vi skal nå etablere oss på Østlandet.

Som første selger i INTUY «ØST» vil du få daglige utfordringer som vil knytte deg tettere til folkene du jobber sammen med og kundene du skal være i kontakt med. Som selger i INTUY har du et solid team i ryggen som vil støtte deg når du er ute for å gi råd til nye og eksisterende kunder. Du vil få ansvar for å etablere din egen portefølje, det er derfor svært ønskelig med en solid bransjeerfaring.

Vår lettbente organisasjon består av et stort team som jobber tett sammen gjennom prosessen. Det forventes at du er «sulten» og fremoverlent. Du griper de mulighetene som ligger der ute og lar ikke sjanser gå fra deg.

 

Din arbeidsplass vil være på det sentrale Østlandet, men du må regne med noe reisevirksomhet i ditt distrikt. Du behersker norsk skriftlig, så vel som muntlig, da du selv besvarer tilbud og anbudsforespørsler.

 

Vi garanterer at du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig da du vil jobbe i et kompetansesterkt miljø med stor takhøyde og en uformell tone.

 

#utadvendt #fremoverlent #hunter #resultatorientert #salgserfaringB2B #relasjonsbygger #positiv #bransjeerfaring #gripsjansen

 

 

 

Lyst til å søke?

 

Har du spørsmål eller ønsker du en prat, kan du ringe eller sende en mail til:

Salgssjef | Eivind Burkow | 960 19 681 | eb@intuy.no

Daglig leder | Odd Kjartan Solset | 905 72 164 | oks@intuy.no.

 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

ODD KJARTAN SALG_edited.jpg
bottom of page