top of page
Inuy logo 13.png
Inuy logo 1.png
Inuy logo 3.png
Inuy logo 14.png
Inuy logo 5.png
Inuy logo 15.png

AV Fusion skifter navn til Intuy

 

I 2007 startet vi å satse på brukeren av møterommet. Siden den gang har mange kunder satset på oss. Kompetanse, brukervennlighet, løsningsorientering, entusiasme, engasjement, våkenhet, og mange års bransjeerfaring satte AV Fusion på kartet som leverandør av gode, brukervennlige møterom. 

 

Gjennom 12 år har vi innledet mange forhold til store og små kunder. Hele veien har vi gjort vårt beste for å gjøre det lille ekstra for alle våre kunder, og det er vi stolte av. 

 

 

Vi er små, men vi liker å være små! Vi er et lite selskap med korte veier til endring og beslutning. Og vi mener at våre kunder nyter godt av det. Vi setter våre ære i å levere kvalitet og brukervennlighet (KOMPETENT) Vi veileder våre kunder med å gjøre rette valg, basert på behov (ÆRLIG) og strekker oss langt for å være raskt på plass og tilgjengelig (PARAT) 

 

Det har de siste årene også vært viktig for oss å være rådgiver for kunden, være tidlig inne i prosesser, veilede dem og ta fremtiden med inn i beslutninger. På den måten har vi sikret at våre kunder, på best mulig måte, har landet på en fremtidsrettet løsning med mange muligheter.  

 

Nye produktområder og bredere løsninger begynte å ta plass i vårt sortiment i 2013, noe som har gjort oss til en komplett AV leverandør, med løsninger lang utover det tradisjonelle møterommet, som det hele startet med. Gjennom dette taktskifte, stort fokus på kompetanseheving internt og årene som har gått, har vi skapt og vi vil fortsette å skape et magnetisk bånd til våre kunder. Vi har gjennom store, spennende prosjekter bevist at vi kan! Og nå vil vi mer! 

 

Det er tid for endring! AV FUSION bytter navn og ikler seg en helt ny drakt! Vi gleder oss over vårt nye navn, et navn som forteller hvem vi er og hva vi ønsker å være i fremtiden. INTUY! For oss betyr dette navnet mye! Men først og fremst er det selve betegnelsen på det vi er og det vi ønsker å være fremover! Parat og entusiastisk med fokus på god installasjon og integrasjon, et nytenkende team som er en engasjert og kompetansefokusert samarbeidspartner. Åpen og ærlig med gode intensjoner, men mest av alt… «Into you» som vår kunde. 

 

Hos INTUY starter samarbeidet med ditt behov og vår kompetanse. Vi bygger tillit og relasjon gjennom ærlighet og åpenhet og er parat når du som vår kunde trenger vår hjelp.  

På denne måten ønsker INTUY å skape magnetiske bånd til sine kunder. 

kæp bilde.jpg
bottom of page