top of page
Male Photographer
ODD KJARTAN SALG_edited.jpg
VEKST

Vekst i nord

NFTR sitt nyeste medlem Intuy AS ser på muligheten å skape ti nye arbeidsplasser i Tromsø og Bodø i tiden som kommer. De håper å bli en markant aktør innen den praktiske digitaliseringen, og har pekt seg ut én næring de vil jobbe tett med.

Denne uken kunne vår medlemsbedrift AV Fusion AS annonsere at de bytter navn til Intuy AS. Navneendringen gjenspeiler bedre bedriftens kommende satsingsområder og ses på som et taktskifte internt. - Det er en endring i vår bransje hvor AV-navnet (Audio-Video) ikke lenger gjenspeiler våre satsinger. Vi skal drive med mye mer, spesielt rettet mot byggebransjen. Vi jobber spesifikt med digitaliseringen av denne næringen og i det bildet behøver vi ikke AV-navnet, sier daglig leder i Intuy, Frode Aardal.

 

Daglig leder i Intuy AS, Odd Kjartan Solset

Ønsker å skape arbeidsplasser. Intuy AS har i dag fire ansatte ved deres kontor i Tromsø, Solset er klar på at de har en uttalt ambisjon om å vokse. - Den satsingen vi nå gjør medfører at vi har planer om vekst i Tromsø. Vårt uttalte mål er at vi skal vokse i byene Oslo, Tromsø og Bodø. I Nord-Norge er det ikke utenkelig at vi kan skape ti nye arbeidsplasser, sier Solset.

 

Et varsku Solset har stor tro på teknologinæringen som en av de næringene med størst vekstpotensial. Likevel er tilgangen på kompetent arbeidskraft utfordrende. - Det er veldig vanskelig å få rekruttert folk med rett kompetanse. Det vi ser nå er at vi egentlig bare «stjeler» fra andre i samme sektor, og som igjen bare svekker næringen som helhet. Vi ser at vi må gå nye veier, og får nå i gang med et lærlingeprosjekt i Tromsø hvor vi kan ta inn kompetanse og videreutvikle denne, sier Solset avslutningsvis.

 Les artikkelen på Næringsforeningen i Tromsøregionen: https://www.nftr.no/post/intuy-as-vil-vokse-i-nord-norge

intuy fremsidelogo.JPG
NAVN

Vi skifter navn

2007 startet vi å satse på brukeren

av møterommet. Siden den gang har mange kunder satset på  oss. Kompetanse, engasjement og mange års bransjeerfaring satte AV Fusion på kartet som leverandør av gode, brukervennlige møterom. 

 

Gjennom 12 år har vi innledet mange forhold til store og små kunder og det er vi stolte av.  

 

Vi er små, men vi liker å være små! Vi har en lekende lett organisasjon med korte veier til endring og beslutning. Og vi mener at våre kunder nyter godt av det. Vi strekker oss langt for å være rask på plass og tilgjengelig (PARAT), levere kvalitet og brukervennlighet (KOMPETENT) Samt veilede våre kunder med å gjøre rette valg basert på behov (ÆRLIG)  

 

Det har de siste årene også vært viktig for oss å være rådgiver for kunden. På den måten har vi sikret at våre kunder har landet på en fremtidsrettet løsning med mange muligheter.  

 

Nye produktområder og bredere løsninger begynte å ta plass i vårt sortiment i 2013, noe som har gjort oss til en komplett AV leverandør, med fokus lang utover møterommet, som det hele startet med. Gjennom dette taktskifte, stort fokus på kompetanseheving internt og årene som har gått har vi skapt og vi vil fortsette å skape et magnetisk bånd til våre kunder! Vi har gjennom store, spennende prosjekter bevist at vi kan! Og nå vil vi mer! 

 

Nå fornyer vi oss! AV FUSION bytter navn og ikler seg en helt ny drakt! Vi gleder oss over vårt nye navn. INTUY! For oss dette navnet selve betegnelsen på det vi er og det vi ønsker å være fremover! Entusiasme, integrasjon, team, engasjement, kompetanse, åpenhet, ærlighet, men mest av alt… «Into you» som vår kunde. 

 

 

Hos INTUY starter samarbeidet med ditt behov og vår kompetanse. Vi bygger tillit og relasjon gjennom ærlighet og åpenhet og er parat når du som kunde trenger hjelp.  

På denne måten ønsker vi å skape magnetiske bånd til våre kunder. 

deividas.jpg
CRESTRON

Crestron MASTER

Vår tekniske sjef Deividas Meskausas har bestått Master i programmering for Crestron. 

Vi gratulerer så mye, og er stolt og ydmyk for å få ha deg med på laget. 

bottom of page