top of page
LED_hjørner_(002)_uten_pil.png
Samhandling er viktig for oss!

 

I vår hverdag er samhandling viktig! Videokonferanse-løsningen AV Fusion har levert, forenkler samhandlingen mellom våre kontorer i Stavanger og Oslo. Vi har ukentlige personalmøter og andre interne møter mellom kontorene og utstyret gjør dette veldig enkelt for oss å gjennomføre. Systemene våre brukes mye i både lange og korte, effektive møter der våre ansatte jobber sammen på ulike prosjekter.

 

Vi sparer oss selv og kundene våre for mye reising. Denne investeringen har spart oss for mye reisekostnader vi ellers hadde hatt. Kundene våre møter vi i mange sammenhenger på videokonferanse og det fra Norges og utlandets mange byer, helt uten å reise. Dette gjør vår hverdag langt mer effektiv!

 

 

 

 

Hvilken løsning bruker vi?

 

En fullintegrert, komplett møteromsløsning med styring.

2 store skjermer for videokonferansebruk og en stor-skjerm montert i taket for nedsenking ved behov. Hele løsningen er styrt via et styresystem fra Crestron. Dette gjør det enkelt for alle brukerne å bruke rommet. Vi lykkes med godt med funksjonaliteten i våre møterom. Tilsammen har vi 3 møterom, 2 i Stavanger og 1 i Oslo.

Derfor valgte vi AV Fusion!
 

Vi valgte AV Fusion på grunn av gode relasjoner. De ble valgt som leverandør i lokalene vi holdt til i tidligere. Det var enkelt for oss å velge de igjen når vi flyttet inn i nye lokaler og ny installasjon av utstyr stod for tur. Øyvind Svendsen er en god representant for AV Fusion og utstyret vi valgte. God kompetanse, pris og service. Vi er tilfreds med jobben som er gjort og med samarbeidet under implementeringen.

En fullintegrert, komplett møteromsløsning med styring. 2 store skjermer for videokonferansebruk og en stor-skjerm montert i taket for nedsenking ved behov. Hele løsningen er styrt via et styresystem fra Crestron.

Besøk unitech.no for å lese mer om selskapet.

bottom of page