top of page
LED_hjørner_(002)_uten_pil.png
Documents and Blurred Business Men
HVEM?

Hvem er vi?

INTUY er en av norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV og videokonferanse. INTUY  er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Vi vektlegger kompetanse og har derfor dyktige teknikere i vår stab. Vi er en positiv og engasjert gjeng med glimt i øyet. Vi har deg som kunde i fokus. Dine behov er vår hverdag og faglige utfordring. Uansett behov, skreddersøm eller en enkel enhet, vi er her for å hjelpe deg. Lykkes du, lykkes vi!

Data on a Touch Pad
HVA?

Hva gjør vi?

Du som kunde har ulike behov. I hvert enkelt tilfelle gjør vi vårt ytterste for å levere den løsningen du har behov for, verken mer eller mindre! Gjennom tett dialog kommer vi sammen frem til den løsningen og de funksjonene dere ønsker i deres møterom. Vi har dyktige og kunnskapsrike fagfolk på salg og teknisk, noe som kvalitetssikrer våre løsninger, før de leveres til deg som kunde. Vi følger deg alle steg på veien, mot en mer effektiv arbeidshverdag.

 

Les gjerne mer om hvordan våre kunder lykkes med løsninger fra oss. Våre referanser uttaler seg HER.

thumbnail_IMG_4216.jpg
HVORFOR?

Hvorfor velge oss?

Tyngde og bredde, i tillegg til lang erfaring og riktig kompetanse på mange ulike områder, gjør oss til en ledende aktør du kan stole på. Du som kunde er vårt fokus og det er viktig for oss å levere en løsning du lykkes med!

 

Vil du ha en leverandør som setter deg først?

kæp NY.jpg

 VI TENKER PÅ MILJØET! GJØR DET DU OGSÅ!

 

Vi tenker på miljøet vårt. Stor grad av egen bruk av effektive videokonferanseløsninger gjør til at vi reiser svært lite. Vi kan møte kunder og leverandører verden rundt hver dag, sittende på våre egne møterom. Vi liker denne formen for samhandling og kommunikasjon. Det utvider våre grenser og gir oss muligheter vi ellers ikke hadde hatt. 

 

Hva gjør dere i din bedrift? Ring oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi er her for deg og gir deg gjerne råd.

bottom of page