top of page

NEC

 

Om du ikke allerede er kjent med NEC eller våre produkter, er vi sikre på at du allerede omgir deg med en rekke av NECs produkter i det offentlige rom. NEC produkter finner i din hverdag om du er på en flyplass, besøker et kjøpesenter eller handler på McDonalds. Du kan også finne NEC i en rekke ikke-offentlige steder, slik som i konferansesentre, kontrollrom, i et TV studio, på sykehuset og hos en mengde selskaper som utstyrer sine med møterom eller informasjonssystemer med noen av NEC’s anerkjente produkter og løsninger. INTUY tilbyr i dag en stor NEC portefølje av skjermer, projektorer og tilrettelagte totalløsninger.

 

NEC produktene utstyres med innovative og avanserte finesser for å gjøre brukervennlige bedre og for å minimalisere uønskede driftsforstyrrelser og vedlikehold. Mange integrerte funksjoner i produktene bidrar til fleksibel og kostnadseffektiv løsningsdesign. Produktene er utstyrt med høykvalitets komponenter for bildeskalering og justering av bildeinnstillinger for å oppnå en riktig bildekvalitet. Produktene fremhever «korrekt fargegjengivelse» og er derfor en pålitelig faktor i en virksomhetskritisk installasjon.

 

NEC monitorer utstyrt med høy lysintensitet for å gi et godt og skarpt bilde også i offentlige miljøer, enten installasjonen er utsatt for sollys eller sterk miljøbelysning. Integrert lyssensor gjør at monitoren dynamisk kan regulere lysstyrken etter lysnivået i omgivelsene. Redusert lysstyrke gir redusert strømforbruk også bidra til viktig miljøbesparelse.

 

NEC produktene ivaretar alle moderne miljøkrav. Selskapet har et bevisst forhold til å utnytte miljøbesparendeteknologi for dergjennom å bidra til redusert strømforbruk.

Møterommet

Mange har nok vært i et møte som tok 10 minutter å få startet opp og der skjermen viser andre fargenyanser enn min egen laptop. Slike ting er ikke bare irriterende, men har en indirekte kostnad i både tid og penger. Det er NECs tydelige visjon at skjermen eller projektoren skal være ditt beste hjelpemiddel til behagelige og dermed effektive møter. Visningsflaten er et viktig komponent i møterommet. Visningsflatene skal ha god og behagelig visningsflate. Den skal sammen med øvrig utstyr i rommet fungere problem-fritt, rask og uten unødvendige driftsforstyrrelser. NEC har en industriell og profesjonell tilnærming til sin produktutvikling. Produktene har derfor en rekke tilpassede egenskaper som du skal kunne forvente av oss. Vi vet også at den driftsansvarlige forventer en lang

og stabil levetid. 

 

Ikke bare en skjerm

Vi vet at skjermen ofte er en av mange komponenter eller funksjoner i rommet. NEC skjermene er designet med høy fleksibilitet for å kunne tilpasse funksjonaliteten til rommets formål. Vi gir deg muligheten for integrere en rekke tilpassede komponenter som lyd, interaktivitet og kanskje PC for integrert videokonferanse. Alle komponenter leveres av NEC og er designet for sømløs integrasjon i skjermene. En PC slid’es inn i skjermen mens de ulike høyttaler-løsningen for lyd monteres direkte på skjermen, i bakkant eller på siden, og kobles til den integrerte forsterkeren. Ta kontakt for å tilpasse din skjerm etter dine behov.

Digital Signage og Informasjonssystemer

 

Mange vil i dag kommunisere med sine kunder eller ansatte på en rask og hensiktsmessig måte. Et digital skjermbasert system er den mest effektive og gir samtidig besparelser i forhold til analog print. Infrastrukturen bak et info-system er den samme enten vi skal kom med ansatte eller selge produkter til kundene. To systemer kan derimot være helt ulike i forhold til hvordan vi tilrettelegger for opp-datering av innhold.

 

Den mest kritiske faktoren i slike systemer er stabilitet, da enhver nedetid skaper irritasjon eller i ytterste konsekvens et økonomisk tap som følge av tom annonseplass. Robust og egnet hardware er derfor ofte ansett som viktig og nødvendig. Synlighet er avgjørende for at innhold og budskap skal være raskt å lese og forstå. Kravene til lysstyrke bestemmes derfor av miljøet skjermene plasseres i og om hvor lenge du forventer at løsningen skal bestå. Det som ser bra ut i dag er langt fra like godt om 3-5 år.

 

For digital signage tilbyr vi NEC V-serie og P-serie produkter. Produktene har ulik lysstyrke for ulike miljøer, men har identiske funksjoner og egenskaper for å likevel sikre et enhetlig driftsmiljø. Alle produktene støtter OPS formatet for å sømløst integrere en av NECs mange player-plattformer (Windows 7/8/10, Android) samt at du nå også kan få Raspberry PI integrert i skjermene. Vi i Intuy AS skal være din rådgiver for å finne frem til den mest optimale hardware løsningen for ditt behov.

 

Meldingen din er sendt!

bottom of page