top of page
 

En herlig skapning i ulike formater som sikrer deg automatisert opptak, lagring og publisering. Mediasite har mange kunder på verdensbasis. Tusenvis av brukere mestrer og lykkes med denne løsningen for opptak og streaming. Hovedtyngden av våre kunder i Norge er høyskoler og universiteter, men interessen og behovet for streaming hos norske bedrifter er stadig økende. Mediasite og AV Fusion har jevnlige arrangementer for brukergrupper og konferanser, nettopp for å sikre suksess hos brukere verden over.

 

MEDIASITE FRA SONIC FOUNDRY

  

CATCH-Male-Teacher-Professor-Lecture-Whi
SF-Active-Meeting-Join-Presentation-Info
sonic-foundry
SonicFoundry-Web-Portfolio-1024x683
Solutions_Education-Capture_1084-2-moved
SF-Active-Meeting-Join-Presentation-Info
Skjermbilde

SKALERBAR, PÅLITELIG, RIMELIG... OG ENKEL

  

MEDIASITE ML | DEN MOBILE!

 

Enten målet er å gjøre læring mer spennende å effektivt, eller du ønsker å dokumentere en viktig begivenhet, er Mediasite ML alltid klar for jobben. Den robuste enheten tar bare minutter å rigge for strømming og opptak av seanser nær sagt hvor som helst. Kvaliteten på lyd og bilde monitoreres kontinuerlig slik at du hele tiden har kontroll på sending og opptak. Ønsker du å editere opptakene i etterkant, eller legge til effekter, gjøres dette enkelt via redigeringsverktøyet.

 

VI SKREDDERSYR FOR DEG!

 

Vår erfaring er din trygghet for at du får den beste opptaksløsningen som dekker ditt behov. Vi ønsker at du skal bli superfornøyd med din investering! Da er det viktig med grundig behovsanalyse slik at du får det som passer for deg, hverken mer eller mindre. Ikke bruk mer penger enn nødvendig, men samtidig er det viktig at løsningen er effektiv og brukervennlig. Og ikke minst stabil. Det hjelper lite med supre finesser dersom brukeren ikke klarer å ta de i bruk eller om de svikter i avgjørende øyeblikk. Derfor vil vi passe på at hver eneste kunde får skreddersydd en løsning som passer nøyaktig til den oppgaven de skal løse.

 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

 

Meldingen din er sendt!

MEDIASITE CAPTURE!

Uansett hvor du befinner deg kan du lage kule, informative, spennende og imponerende videoer og slideshow. Og det beste av alt; du behøver ikke være ekspert for å mestre det! Applikasjonen er like enkel å bruke som den er effektiv og innovativ. Lyd og bilde synkroniseres effektivt av det geniale programmet og gjør det enkelt å være din egen produsent. Du velger selv om du vil publisere direkte eller editere først

for å legge på effekter eller forbedre innholdet. Når du er ferdig er det bare å publisere på din favorittkanal, enten det er Youtube, iTunes eller en sikker lærekanal.

 

MEDIASITE RL | FOR INTEGRASJON!

 

Med en fast installert opptaker er klasserommet eller foredragssalen alltid rede for å gjøre opptak og strømme forelesninger eller andre budskap. Du kan øke brukervennligheten ytterligere ved å implementere opptakeren med din kalender – da starter og stopper opptakene automatisk etter som de er registrert i kalenderen. Har du behov for utvidet funksjonalitet vil en Crestron styringsenhet, som også kan benyttes for å kontrollere nær sagt alle andre funksjoner i rommet, slik som lys, monitorer, temperatur og gardiner. Enklere og bedre blir det ikke!

 

bottom of page