top of page

SMART PROWISE

 

Vi elsker interaktivitet! Derfor satser vi på det beste markedet har å by på av interaktive touchflater til møterom og klasserom i Norge. Vår samarbeidspartner, Interactive Norway har over ti års erfaring som ledende kompetansesenter på interaktive flater til både klasserom og møterom. 

 

SKOLE/UNDERVISNING:

Fra før de en gang kan prate, bruker barn touch-teknologi og digitale enheter. Det kommer helt naturlig for dem. Er det ikke da like naturlig at de skal bruke den teknologien i klasserommet også? Tenk om læring inne i klasserommet, kunne være like naturlig som læring utenfor? Det kan det! SMART og PROWISE lager løsninger der elevenes samhandling og læringsutbytte står i fokus.

 

MØTEROMMET: 

Det er på tide å ta norske møterom inn i det 21. århundret. Millenialsgenerasjonen er på vei inn i bedriftsnorge, og forventningene til interaktivitet og samhandling bare stiger og stiger. Oppdag våre løsninger fra SMART og PROWISE tilpasset ditt møterom.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og mer informasjon om løsninger til ditt rom!

 

Proconnect touchscreen tablet - EN.jpg
Pro-Line-Corner1b.png
Pro-Line-Right2.png
Variert-læring2-1024x689.jpg
Så-mye-mer-1024x853.png
ProQuiz player all in one - EN.jpg
Pro-Line-Pro-Write-Pen-Tray3.png
a239aaff.jpg
O6A9485.jpg

 

HVORFOR INTERAKTIVITET I KLASSEROMMET?

 

Fordi interaktivitet skaper aktivitet og engasjement! I dag finnes det interaktive løsninger i over 65 prosent av alle norske klasserom. Måten vi lever på, sosialiserer og konsumerer informasjon i den tiden vi lever i, tilsier at digital interaktivitet kommer til å være minst like viktig også i årene som kommer.

 

 

FORDI KINETISK OG TAKTIL LÆRING FUNGERER!

 

En passiv skjerm vil stimulere de visuelle og auditive sansene hos elevene. En interaktiv touchskjerm stimulerer også disse, men med touchskjermens mulighet for berøring, bevegelse og handling tas læringen til et helt nytt nivå. Det er det som kalles kinestetisk og taktil lære-stil. Forskning viser at det er store pedagogiske gevinster ved å lære på denne måten. Pedagogiske poeng kan forklares ved å skrive, tegne eller flytte på objekter. Den interaktive skjermen kan også benyttes til å aktivisere elevene med oppgaveløsning og spillbasert læring. Multitouch, slik våre skjermer har, gjør at flere elever kan bruke skjermen som en samhandlingsflate, samtidig.

 

 

FORDI VARIERT UNDERVISNING ER VIKTIG!

 

Hjernen vår er laget for ta i mot mange forskjellige former for informasjon, og hver type informasjon har sin egen plass. Sånn sett er jo hjernen helt fantastisk, men hvis den får for mye av én type stimuli vil den delen som håndterer den bestemte stimulien bli sliten.  I tillegg er jo også barn, og mennesker generelt, forskjellige. Vi lærer på ulike måter og foretrekker ulike former for stimuli fremfor andre. Derfor er variert undervisning så viktig. Med en interaktiv skjerm eller tavle, kombinert med god, pedagogisk programvare, får læreren kjempegode muligheter til å skape varierte undervisningsopplegg som øker både motivasjonen og læringen.

DET MODERNE MØTEROMMET!

 

Bruker du whiteboard eller tavle i møterommet ditt? Trenger du også muligheten til å vise presentasjoner og video i høy bildekvalitet? Og ønsker du i tillegg å kunne gjøre notater og skrible inn i presentasjoner, nettsider, bilder eller andre dokumenter? Alt dette kan du med interaktive løsninger fra oss! Oppdag våre løsninger fra SMART og PROWISE

 

SMART-kapp-iQ-Pro-Interactive-Norway-e1461321327574-1024x522.png
SMARTkappiQ55.png
Pro-Line-Corner1b.png
Pro-Line-Right2.png
Kapp-iQ-næringliv-fellesareal-Interactive-Norway-e1461321359301-1024x468.png
Så-mye-mer-1024x853.png
Pro-Line-Pro-Write-Pen-Tray3.png
O6A9485.jpg

PROWISE I MØTEROMMET?

 

Bruker du whiteboard eller tavle i møterommet ditt? Trenger du også muligheten til å vise presentasjoner og video i høy bildekvalitet? Og ønsker du i tillegg å kunne gjøre notater og skrible inn i presentasjoner, nettsider, bilder eller andre dokumenter? Alt dette kan du med Prowise!

 

SMART KAPP iQ I MØTEROMMMET?

 

Så avansert at det er enkelt. Touch. Skriv. Sveip. Del. SMART sine interaktive touchflater og software er så enkle å bruke at det er intuitivt.

Fra det øyeblikket du går inn i rommet, merker kapp iQ at du er der og skrur seg på. Plukk opp pennen og begynn å skriv. Del notatene dine live med andre, de kan følge med og bidra fra sine pc-er, nettbrett eller smarttelefoner. Når møtet er over, er det enkelt å lagre og sende en pdf eller jpeg til de som trenger notatene. Ett trykk, og vips har kapp iQ blitt til en berøringsskjerm med fantastisk, sylskarpt 4K-bilde. Bruk den til å vise bilder, videoer, holde presentasjoner eller besøke nettsider – hva du enn måtte ønske. Så enkelt. Og så naturlig.

 

SMART KAPP I MØTEROMMET?

 

Smart, ikke sant? SMART kapp er rett og slett en flipover - gjort digital. 
Har du noen gang tatt bilde av innholdet på en flipover eller et whiteboard? Eller måttet skrive av notatene for å spare det til senere? Det trenger du ikke lenger. Ett trykk og innholdet lagres!

 

Q&A?

 

Q: Når er en flipover mer enn bare en flipover, og et whiteboard mer enn bare et whiteboard?
A: Når det er en SMART kapp

 

SMART kapp er en elegant, moderne versjon av den tradisjonelle flipoveren og whiteboardet. Du kan gjøre akkurat det samme på en kapp som på en vanlig flipover, men i tillegg kan du lagre og dele innholdet. Så mye mer enn en flipover.

 

Q: Hva kan jeg bruke en SMART kapp til?
A: Notere, lagre, dele

 

Med SMART kapp noterer du tanker, idéer og forslag på tavlen eller flipoveren akkurat som vanlig. Ønsker du å dele innholdet digitalt, gjør du det enkelt via SMART kapp appen. Ønsker du å lagre rett på en USB, plugger du den bare inn . Trykk på kameraknappen, og en pdf genereres.

 

Q: Hvem kan jeg dele innholdet med?
A: Omtrent hvem du vil!

 

Scan qr-koden og åpne SMART kapp appen. Derfra genereres en url som du kan sende til hvem du vil, opptil 250 deltakere samtidig. Det spiller ingen rolle hvor i verden de befinner seg, de får se nøyaktig det samme på sin mobile enhet som du gjør på din SMART kapp. Live!

 

Q: Er SMART kapp vanskelig å installere?
A: Overhodet ikke. Vi snakker plug-and-play.

 

Med SMART kapp, er det bare å feste den på veggen eller stativet, plugge inn kontakten, og du er i gang. It-avdelingen kan få fri, dette ordner du helt selv.

 

Q: Kommer SMART kapp i flere størrelser?
A: Klart det!

 

SMART kapp kommer i 42″ med en elegant finish i farget glass. Denne erstatter en flipover.
I tillegg kommer den i 84″, som vil kunne erstatte det analoge whiteboardet ditt.

Meldingen din er sendt!

bottom of page