top of page
LED_hjørner_(002)_uten_pil.png

DERFOR VALGTE VI INTUY!

 

Da Måltidets Hus var under oppføring i 2008 var det viktig å få en AV leverandør som kunne sikre oss gode, fleksible løsninger med stort fokus på brukervennlighet. Med mange firmaer under samme tak og brukere med vidt forskjellig erfaring med teknologi måtte vi være sikre på at brukerterskelen var lav. Samtidig skulle huset romme et stort auditorium og ha mulighet for å samle sammen store grupper i kantineområdet, der det ble stilt store krav til det visuelle og ikke minst lyd. Intuy fremstod da som den beste partneren for Ipark for å utvikle best mulig tilpassede løsninger for de forskjellige behovene.

Våre møterom er alltid fulle!

 

Helt fra åpningen i mai 2009 har møterommene i Måltidets Hus vært brukt meget aktivt og er tilnærmet fulltegnet hver dag året rundt. Etter å ha sett hvor godt rommene fungerte for brukerne der, ble det raskt besluttet å gjøre lignende oppgraderinger i Innovasjonsparken Stavanger, som driftes av Ipark Eiendom. Som for Måltidets Hus, preges lokalene i Innovasjonsparken av at bygget huser mange leietakere med høyst forskjellig behov, og enkel bruk ble igjen nøkkelen for å sikre en god brukeropplevelse for alle. Utviklingen stopper ikke, og Ipark sammen med Intuy er i disse dager i gang med en omfattende oppgradering av alle møterom for å gi brukerne enda bedre opplevelser i form av skarpere bilder, bedre lyd, enklere bruk og bedre info-skjermer. Løsningene fra Intuy er en viktig del av Ipark sitt tilbud til samtlige leietakerne. De forventer brukervennlighet og moderne fasiliteter.

 

 

Hvilken løsning bruker vi?

 

Vi benytter mange ulike løsninger. Og grunnen til det er fordi vi har ulike behov i de forskjellige møterommene. Intuy har hjulpet oss å velge løsninger som passer våre funksjonskrav og dekker kravene vi har til brukervennlighet. Hos oss strekker løsningene seg fra info-skjermer til videokonferanseutstyr. I store møterom benyttes projektor og lerret, da mange mennesker skal se det som vises på skjermen. Videokonferanseløsningen brukes til samhandling internt og eksternt hos våre leietakere.

Besøk innovasjonspark.no for å lese mer om selskapet.

bottom of page