top of page

CRESTRON

                                                                              

 

Crestron er verdens største leverandør av styringssystemer og møteromsløsninger til det profesjonelle markedet. Crestron har siden 1968 vært en annerkjent leverandør med fokus på kvalitet og serivce. Intuy AS har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med Crestron, noe som gjør at vi kan programere og installere alle løsninger fra Crestron, etter kundens krav til funksjonalitet. Våre teknikere og programerere går jevnlig på kurs for å være oppdatert, samt kunne levere installasjoner på høyeste nivå.

 

Sammen med Crestron kan Intuy AS levere i følgene produktkategorier: Touchpaneler og styresystemer, energy & building management,  smartbuildings, collaborations/samhandling, lyd og lyddistribusjon, Crestron Digital Media og automatisering (bevegelse og termostater opp mot et styringssystem. Med lokalt kontor og lager i Norge er Crestron en sikker leverandør av morgendagens løsninger!

CRESTRON FLEX

pakke teams.jpg

Dette er et komplett Teams/Skype/Zoom konferansesystem med touch-skjerm, kamera, mikrofon og lyd. Også her er selve systemet koblet opp mot egen teams/skype/zoom-bruker noe som gjør at man kan koble seg rett opp i møtet med en grønn kapp, samt slipper å koble seg opp med egen pc. Kameraet er 150° vidvinkel og innebygget sensor som justerer seg i forhold til hvor personene i rommet befinner seg. I enheten befinner det seg 7 mikrofoner, noe som gjør at den har god rekkevidde (inntil 7 m), og har en svært god lyd til å være plassert så langt fra deltagerne.

Fås i 1 eller 2 skjermsløsning.

Crestron 5.JPG

Crestron 5.JPG

Crestron veggpanel

crestron 3.JPG

crestron 3.JPG

Crestron

crestron 4.JPG

crestron 4.JPG

Crestron møterom

Crestron 1.JPG

Crestron 1.JPG

Crestron styringspanel

CRESTRON FUSION

 

Energy & Building Management - Med Crestron Fusion kan vi levere ett av markedets beste overvåking og analyse-verktøy for bygg og møterom – hvor du enkelt fra et soft-ware grensesnitt kan fjernsupportere, monitorere og rapportere alt som skjer i ditt bygg/bedrift. Automatisering-

Bevegelses sensorer og termostater opp mot et styrings-system.

ET TOUCH OG DU ER HEKTA

 

Touchpaneler - Stilfulle touchpaneler i flere størrelser som med god programmering gir et meget enkelt og bruker-vennlig brukergrensesnitt. Styresystemer - Styring av lys, temperatur og gardiner og skjermer fra et knappepanel eller touchpanel.

 

Stilfulle touchpaneler i flere størrelser fra crestron

CRESTRON SMART HUS

 

Løsninger for smarte hjem med full kontroll av hjemmet fra en ipad eller touchpanel samt energi kontroll.

Airmedia er en helt ny trådøs presentasjonsløsning for alle typer møterom

COLLABORATION|SAMHANDLING

 

Room Lync løsning i samarbeid med Microsoft og trådløs presentasjon i møterommet.

 

AIR MEDIA | TRÅDLØS

 

AirMedia™ er en helt ny trådløs presentasjonsløsning (HD) for alle type møterom – alt fra klasserom til store auditorium. AirMedia™ er et plug-and-play-system, laget for 100% trådløse presentasjoner, møter og videokonferanser.

 

 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

 

Meldingen din er sendt!

LYD | LYDDISTRIBUSJON

 

Crestron tilbyr lydprodukter innen høytalere, lydprosessorer,forsterkere/amplifiers, lyddistribusjon og audio switching. Alle våre lydprodukter kan selvfølgelig styres fra et touchpanel.

Crestron tilbyr lydprodukter innen høytaler, lydprsessor, forsterkere
bottom of page