top of page

5 KJAPPE MED VÅRE ANSATTE!

Vi er inne i en rar tid. Vi opplever utfordringer og begrensninger vi aldri trodde vi skulle stå ovenfor. Og vi må være her for hverandre mer enn noen gang. Vi i Intuy bryr og om våre kunder og samarbeidspartnere og ikke minst så har vi et stor hjerte for hverandre på jobb. Vi ønsker at du skal bli litt bedre kjent med de som jobber i Intuy! Her vil vi presentere "5 kjappe" med våre ansatte. Hvem er vi, hvilken bakgrunn har vi, hva er våre favorittsysler på fritiden og hva tenker vi om fremtiden.

Vi håper dette kan være en hyggelig lesning i en spesiell tid. 

Profil TM.jpg

Vår andre tekniker i nord. Hils på Tore!

 

1. Hvor lenge har du jobben i bransjen?

Siden juni 2019, før det har jeg jobbet 15 år elektrobransjen.

2. Hva gjør du helst på fritiden?

Fritiden tilbringer jeg helst ute med familie og venner eller alene. Heldigvis er vi begavet med masse flotte fjell rundt Tromsø som egner seg godt for topptur både på ski og til fots. Ellers trives jeg veldig godt på havet enten det er i båt eller kajakk. Bålkaffe smaker jo dessuten mye bedre.

3. Hva er det beste med å jobbe i Intuy?

Det beste må være at ingen dager er like og at jeg får jobbe med mange spennende prosjekter.   Samholdet i firma er også noe som er helt enestående. Her er det mange flink folk som kan mye forskjellig og gjerne deler

på kunnskapen. Det at jeg har en stor interesse for lyd, bilde og smarte løsninger gjør at jobben passer perfekt.

4. Hva tenker du om tiden Norge og verden er inne i?

Det er en vanskelig periode vi er inne i nå. Så vel for arbeidstaker som arbeidsgiver. Det er mange hensyn som skal tas og for å forhindre smitte har vi blitt satt litt ut av spill. Men håper på at med tiltak og rettningslinjer gitt at vi kan komme tilbake til normalen igjen om ikke så lenge.

5. Dine drømmer for Intuy sin fremtid? 3 stikkord.

 

1. Vekst (kanskje flere lokasjoner)

2. Flere spennende prosjekter

3. Utvidet kompetanse

Har du lyst til å ta en prat med Tore? Ring han på: 405 47 667 eller send en mail til: tm@intuy.no.

Profil ME.jpg

5 kjappe med vår tekniker i nord. Hils på Martin!

 

1. Hvor lenge har du jobbet i bransjen?

Jeg har jobbet i AV bransjen i tre år nå etter å ha jobbet som elektriker og automatiker siden 2004.

 

2. Hva gjør du helst på fritiden?

På fritiden er jeg veldig glad i å holde meg aktiv og bruker mye tid på løping. Helst i fjellet, men med en veldig kort sesong for den typen idrett Tromsø, blir det mye løping på asfalt også, i tillegg blir det en del fotball, skateboard og litt snowboard på vinteren.

Men jeg er glad i å være lat også og liker å bruke tid film og musikk, så det å jobbe med lyd og bilde er midt i blinken for meg. 

3. Hva er det beste med å jobbe i Intuy?

Det er mange fine ting med å jobbe i Intuy, men det som står høyest for meg er nok samholdet og kollegene.

Jeg føler at vi er en sjelden god kombinasjon av flotte folk som er opptatt av å hjelpe hverandre. Det er også fint med alle forskjellige arbeidsoppgavene, mange morsomme og spennende prosjekter som det er morsomt å ha vært en del av.

 

4. Hva tenker du om tiden Norge og verden er inne i?

Det er en alvorlig og utfordrende tid vi er inne i som absolutt kan være vanskelig for mange. Jeg prøver helst å fokusere på det positive i situasjoner og det finnes noe av det også her. Jeg synes det er et mer medmenneskelighet der ute. Dette påvirker oss alle og folk viser at man bryr seg om andre på en måte vi ikke gjorde for bare noen uker siden. Det å roe ned, holde seg hjemme å slippe litt unna det hverdagslige jaget tror jeg kan være godt for mange. For min del har det gitt tid til å gjøre ting jeg har utsatt i lang tid.

 

5. Dine drømmer for Intuy sin fremtid? 3 stikkord.

  1. Utvikle oss videre.

  2. Vekst i flere deler av landet.

  3. Kompetanse på enda flere områder.

Har du lyst til å ta en prat med Martin? Ring han på: 994 52 018 eller send en mail til: me@intuy.no.

Profil OKS web.jpg

5 kjappe med daglig leder. Hils på Odd Kjartan!

 

1. Hvor lenge har du jobbet i bransjen?

Det begynner vel å nærme seg 22 år. De fem første årene av karrieren jobbet jeg riktig nok som lydtekniker i PA bransjen. Det var arbeidsdager med stor variasjon og mye reising i Norges land der jeg fikk treffe utrolig mye flotte folk! For å få mer tid hjemme begynte jeg å jobbe i AV bransjen. Her har jeg også jobbet variert med teknisk, logistikk, innkjøp, salg, administrasjon og ledelse.

 

2. Hva gjør du helst på fritiden?

Jeg liker å være med familie og venner. Med aktive barn og flott natur bruker jeg mye av tiden min ute sammen med dem. Når man bor i Tromsø der vinter og snø er en stor del av hverdagen er uteaktiviteter elementært. Jeg liker toppturer på vinteren og fisketurer om sommeren. Fluefiske har i mange år vært en lidenskap!

3. Hva er det beste med å jobbe i Intuy?

Det er vanskelig å snakke lite om dette. Det beste og viktigste er folkene som jobber her. Vi jobber som et lag for å utrette de prosjekter og installasjoner vi gjør. Den gode fagkompetanse i selskapet, slutter aldri å imponere meg. Alle er motiverte og yter langt over det man kan forvente. Med dette som bakgrunn er vi i stand til å serve store og små kunder og snu oss raskt når noe oppstår eller mulighetene byr seg.

 

4. Hva tenker du om tiden Norge og verden er inne i?

Vi er inne i en utfordrende tid på flere måter og det er mange x-faktorer fremover som er vanskelig å se utfallet av. Jeg synes myndighetene har håndtert dette på en god måte, selv om støtte og kompensasjonsordninger ikke kommer alle til gode. Helsevesenet vårt mobiliserer det de kan, og det er mange helter der som virkelig står på! Det er mange næringer som er inne i en svært krevende periode og jeg håper at de klarer å reise seg etter denne krisen! For Intuy sin del har det også vært nødvendig å gå til permitteringer av ressurser, men jeg er overbevist om at vi kommer oss gjennom dette og at vi er klare til å hjelpe gamle og nye kunder nå og i tiden fremover. Det er mange som har fått øynene opp for videomøter, og kanskje ser de behovet for oppgradering av møterom slik at de er rigget for gode løsninger i møterommet i fremtiden. Vi er klare til å gi alle et løft! Jeg tror det er hevet over enhver tvil om at de fleste kommer til å tenke annerledes i årene som kommer.

5. Dine drømmer for Intuy sin fremtid? 3 Stikkord.

  1. Utforske mer (bransjer og produkter)

  2. Vekst

  3. Mer gøy på jobb!​

Har du lyst til å ta en prat med Odd Kjartan? Ring han på: 902 72 164 eller send en mail til: oks@intuy.no.

Følg med! Her vil vi presentere nye ansatte fortløpende...

bottom of page